1,5 mia. $ I Bitcoin låst nu inde i Ethereum

Der er 131,455 Bitcoin på Ethereum eller 1,497 milliarder dollars pr. Søndag den 11. oktober. Det svarer til 3,6% af Ethereums markedsværdi ifølge et instrumentbræt på metrics-webstedet Dune Analytics.

For at være tydelig taler vi om syntetisk Bitcoin — Bitcoin, der er blevet konverteret til Ethereum-baserede tokens, der repræsenterer Bitcoin. Den mest populære er Wrapped Bitcoin eller wBTC, der ejer 73% af markedsandelen. Dernæst er renBTC med 20% af markedsandelen.

Folk flytter masser af Bitcoin til Ethereum for at få mest muligt ud af sommerens decentraliserede finansboom . Sådanne produkter som decentraliserede udlånsprotokoller, ikke-frihedsberøvende børser og syntetiske derivater – som wBTC – var alle raseri i sommer. Men du skal bruge Ethereum-baserede tokens for at bruge dem.

Download dekrypteringsappen

Få vores app til de bedste nyheder og funktioner lige ved hånden. Vær den første til at prøve Decrypt Token og meget mere.

Og de er stadig meget populære, selv efter at bull run begynder at bremse: Investorer har tilsluttet 10,82 milliarder dollars til DeFi-smarte kontrakter pr. I dag pr. Metric-site DeFi Pulse . Det er en tidoblet stigning siden starten af ​​juni.

Mærkeligt – som en Redditor bemærkede – Ethereumbaseret Bitcoins figur på 1,5 mia. Dollar er cirka 130 gange mængden af ​​Bitcoin fastlåst i Bitcoins Lightning Network, en protokol bygget oven på Bitcoin-blockchain designet til at fremskynde transaktioner. Lightning Network er den eneste Bitcoin-baserede DeFi-protokol, der er anført på DeFi Pulse, som viser alle de vigtigste protokoller. Alle de andre protokoller er baseret på Ethereum.

Dette viser, at Bitcoin-indehavere generelt er mere interesserede i at sætte deres Bitcoin i arbejde på Ethereum-protokoller end på deres oprindelige Bitcoin-blockchain

Mens værdien af ​​nogle DeFi-mønter klapper rundt i vinden, klarer Bitcoins pris sig ret godt. Det steg med 0,4% i de sidste 24 timer eller 7,23% i den forløbne uge til sin nuværende pris på $ 11.385.