Bitcoin Breaks ATH Boven $23K: De wekelijkse Crypto Markt Update

Dit was de week waar de hele cryptocurrency gemeenschap op heeft gewacht. Bitcoin brak eindelijk $20.000, waardoor er een nieuwe recordhoogte werd bereikt. Maar het was nog lang niet klaar.

Na het breken van de begeerde $20.000, ging BTC op een rooftocht, waarbij het ene doelwit na het andere werd neergehaald. Voordat de run uiteindelijk werd gekalmeerd, had de primaire cryptocurrency de lucht in genomen en bereikte zijn huidige all-time high op ongeveer $23.800.

Dit dreef echter ook veel vers kapitaal naar de hele markt. Zijn kapitalisatie zit momenteel rond de $654 miljard, meer dan $110 miljard in de afgelopen zeven dagen. Andere altcoins stegen ook in waarde, en het lijkt erop dat de meest indrukwekkende uitvoerder Litecoin (LTC) was, dat is ongeveer 45% omhoog voor de week.

Zoals het bijna altijd het geval is, dreef de stijging van de prijs voor bitcoin ook verdere aandacht. De CIO van Guggenheim, een investeringsmaatschappij die als een van de laatste op de BTC-bandwagen is gesprongen, zei dat het goed op 400.000 dollar moet worden getaxeerd. Dat is ongeveer 20x van hier.

Elders kwam interessant nieuws over Ross Ulbricht, de oprichter van de beruchte Silk Road dark market die twee levenslange gevangenisstraffen zonder voorwaardelijke vrijlating uitzit voor wat als een geweldloze misdaad wordt beschouwd. Naar verluidt overweegt de waarnemend president van de VS, Donald Trump, hem gratie te verlenen.

Dit zou een enorme ontwikkeling zijn in de zaak, aangezien Ulbricht een van de grootste campagnes ten gunste van hem heeft gezien, gesteund door duizenden mensen, waaronder miljardairs-investeerders, rechters en beroemdheden.

In ieder geval is de week niet anders dan spannend geweest, en het blijft bijzonder interessant om te zien waar de markt vanaf hier naartoe zal gaan. Bitcoin heeft een doelwit, en dat doelwit is zijn huidige ATH, maar we moeten zien of het in staat zal zijn om weer een indrukwekkend stuk op te laden.

Marktgegevens

Market Cap: $650B | 24H Vol: 182B | BTC Dominantie: 65,3%.

BTC: $22.915 (+26,94%) | ETH: $649 (+18,20%) | XRP: $0,575 (+0,92%)

Bitcoin Price raakte 23.777 dollar: 560% ROI sinds maart Jaarlijks Laag. Bitcoin deed eindelijk wat iedereen verwachtte en wachtte erop om het te doen, het begeerde $20.000 niveau te doorbreken. De cryptocurrency schommelde helemaal rond de $23.800, wat een expressieve stijging van ongeveer 560% betekende sinds de crash in maart.

American Express investeert in een Cryptocurrency Exchange die gericht is op instellingen. De Amerikaanse financiële dienstverlener American Express heeft een onbekend bedrag geïnvesteerd in een cryptocurrency exchange die gericht is op institutionele klanten. De financiële mogol heeft zijn inspanningen op dit gebied dan ook verdubbeld, na een pilot van een beloningsprogramma op basis van een blokketen.

Bitcoin Price zou $400K moeten zijn, zegt Guggenheim’s CIO. De Chief Investment Officer van Guggenheim, Scott Minerd, zei dat de prijs van de bitcoin $400.000 zou moeten zijn. Hij zei ook dat zijn bedrijf erin slaagde om de cryptocurrency te kopen toen het rond de $10.000 handelde, wat betekent dat ze al ver in de winst zitten.

Fund Managers Long Bitcoin Terwijl de US Dollar wordt gekort, zegt Survey. Een interessant onderzoek uitgevoerd door de Bank of America onthulde dat „long bitcoin“ de op twee na drukste handel is geweest. Interessant genoeg volgt het de tweede handel, die te kort is op de US Dollar.

Onderzoek suggereert dat de IPO van de Muntenbasis kan worden gewaardeerd op 28 miljard dollar. De in de VS gevestigde cryptocurrency exchange-gigant, Coinbase, heeft onlangs een conceptregistratie ingediend, die de geruchten bevestigde dat het van plan is om met een IPO naar de beurs te gaan. Analisten schatten dat het wel eens 28 miljard dollar waard zou kunnen zijn.

President Trump beschouwt naar verluidt het verlenen van gratie aan de oprichter van de zijderoute, Ross Ulbricht. De waarnemend president van de Verenigde Staten, Donald Trump, overweegt naar verluidt gratie te verlenen aan de oprichter van de beruchte donkere markt Silk Road, Ross Ulbricht. Deze laatste zit twee levenslange gevangenisstraffen uit zonder voorwaardelijke vrijlating voor een niet-gewelddadige misdaad.