Yhdysvaltain dollari vahvistaa laskevan jatkumisen

Yhdysvaltain dollari vahvistaa laskevan jatkumisen, kun taas Bitcoin nousee seuraavaan ennätyskorkeuteen

Sekä Yhdysvaltain dollari että Bitcoin nauttivat vahvasta ajanjaksosta vuoden 2021 alussa. Mutta kun kryptovaluutta jatkoi noususuuntaansa uuden institutionaalisen omaksumisen aallon johdosta, greenback kärsi voimakkaasta vetämisestä tukemattomista perusteista.

Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka seuraa dollarin vahvuutta vahvimpiin globaaleihin valuuttoihin nähden, rikkoi tiukasti Bitcoin Era nousevan kanavan, joka oli nouseva kanava. Teknisesti tämä liike merkitsee negatiivista purkautumista edelliseen dollarin laskusuuntaan.

Tämä teki siitä näyttävän karhun lipulta

Jälkikäteen karhuliput ovat laskusuuntaisia ​​jatkumismalleja, jotka vahvistavat ensimmäinen jyrkkä alaspäin suuntautuva liike, jota seuraa konsolidointikanava ylöspäin. Elinkeinonharjoittajat etsivät tyypillisesti hintoja, jotka hajoavat edelleen, joiden pituus on sama kuin edellisen lipputangon koko.

Signaalin mukaan indeksi odottaa nyt jopa 5 076 pisteen laskua, mikä siirtää alaspäin suuntautuvan tavoitteensa lähes 86 pisteeseen tulevissa istunnoissa.

Laajemmassa aikataulussa Yhdysvaltain dollari oli pudonnut yli 12 prosenttia sen jälkeen, kun se oli saavuttanut maaliskuun kolmen vuoden huippunsa, samalla kun markkinat tajusivat koronaviruspandemian vakavuuden.

Yhdysvaltain keskuspankin dovish-toimenpiteet, joihin sisältyi sitoumus pitää korot lähellä nollaa ja ostaa joukkovelkakirjoja loputtomiin, aiheutti dollarin ostovoiman laskun. Samaan aikaan lyhytaikaisten joukkolainojen vähäisen tuoton mahdollisuus sai sijoittajat etsimään sijoitusvaihtoehtoja riskialttiilla markkinoilla.

Sen avulla bitcoinin ja kullan kaltaiset varat voivat nousta ennätyskorkeuksiin.
Heikko taloudellinen tieto

Yhdysvaltain dollarin kaavioiden laskusuuntainen jatkosignaali saa edelleen vastatuulta odotettua heikommasta taloudellisesta tiedosta.

Sydney Morning Herald kertoo, että lyhyet positiot greenbackissä ovat korkeimmalla tasollaan vuosikymmenen aikana. Tämä viittaa siihen, että elinkeinonharjoittajat ovat muuttumassa yhä pessimistisemmiksi valuutan suhteen, jota johtaa vuoden 2020 velka räjähdys, jota seuraa Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin 1,9 biljoonan dollarin elvytyspaketti.

Kaiken kaikkiaan koronaviruspandemia on saanut Yhdysvaltojen hallituksen pumppaamaan yli 3 biljoonan dollarin apua markkinoille. Nyt ylimääräinen 1,9 biljoonan dollarin tarjonta riittämätöntä kysyntää vastaan ​​(kun sijoittajat etsivät voittoja riskialttiilla markkinoilla) työntävät dollaria alas.

„Kun COVID-19-rokotukset lisääntyvät ja maailma alkaa hillitä pandemiaa, globaalit markkinat ovat siirtymässä“ riskialttiiseen „ympäristöön, mikä on historiallisesti heikentänyt dollaria, kun pääoma siirtyy korkeamman riskin, tuottavampiin ympäristöihin ja muualle. Yhdysvaltain osakemarkkinat virtaavat ”, SMH kertoo.

Jatketaanko Bitcoin-puomia?

Yhdysvaltain dollarin kurssin heikkeneminen vuonna 2020 sai monet institutionaaliset sijoittajat ja yritykset pääsemään eroon Bitcoinin dollareista. Lippulaiva-kryptovaluutan anti-fiat-kertomus, joka johtui sen rajoitetusta 21 miljoonan merkin tarjonnasta, auttoi sitä nousemaan yli 1100 prosenttia maaliskuun puolivälin alhaiselta tasolta 3858 dollariin.